Graafwerken Stemalucs

Graafwerken

Stemalucs beschikt over de nodige materialen om jouw graafwerk perfect uit te voeren. Wij doen graafwerken voor onder andere: kelders en kruipkelders, zwembaden, regenputten, riolering, tuinaanleg.

Meer informatie

Tuin & speelhuisjes

Tuinhuisjes of speelhuisjes zijn er in alle vormen en maten. Stemalucs biedt daarom de ideale expertise om jouw perfecte tuinhuisje op te leveren. Ook voor de tuin doen wij snoeien of vellen van bomen en het aanleggen van de gazon.

Meer informatie

Carports & garages

Ben je op zoek naar een mooie carport of garage in hout en/of steen? Dan ben je bij Stemalucs aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie

Klinkerwerken

Op zoek naar een partner die jouw klinkerwerken onder handen kan nemen? Dit doen we namelijk voor opritten, tuinpaadjes, terrassen, gepolierde beton. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie

Kleine Verbouwingen

Stemalucs is jouw partner voor kleine verbouwingen. Van badkamers, kantoorruimtes tot kelders. Kortom, alles wat je wenst te verbouwen kan door ons worden gedaan.

Meer informatie
Renovaties met Stemalucs Vosselaar

Renovaties

Renoveren is voor iedereen ooit wel een noodzaak. Vertrouw daarom op Stemalucs om dit op een professionele manier aan te pakken.

Meer informatie